inct.formatie:congres & 3 maanden lang (gratis) toegang tot uitgeefkennis

inct.formatie:congres & 3 maanden lang (gratis) toegang tot uitgeefkennis
24 april a.s. is het weer zover: het voorjaarscongres van inct: inct.formatie, het congres over trends in publishing. Meer dan 25 topsprekers praten u helemaal bij over het uitgeefvak. Dat mag u dus niet missen. Wat u, als uitgeefprofessional, ook niet mag missen is uw vakinformatie: nieuws, achtergronden, kennis en netwerken.
Al die benodigde vakinformatie vindt u bij het vernieuwde inct: uw eigen persoonlijke nieuwspagina, de roundups met achtergronden en ontwikkelingen, de kennisbank met meer dan 300 artikelen (en dat aantal groeit per dag) en een netwerk van professional waarmee u in contact kunt komen.
Investeer in uw vakkennis en kom niet aleen naar inct.formatie maar maak 3 maanden lang gebruik van alle faciliteiten van het vernieuwde inct: u krijgt van ons een gratis (en vrijblijvend) lidmaatschap voor 3 maanden als u zich aanmeldt voor inct.formatie (u krijgt ook nog eens 20% korting op de toegang voor het congres)

Aanmelden: dat kan hier: Vul bij het veld actiecode 'inct2013' in en uw korting wordt direct doorberekend: U hoeft verder niets te doen: wij zorgen voor de rest. (meer weten over sprekers en congres: kijk hier)

(* deze actie geldt alleen voor niet-leden van inct)