Veronica en InsideGamer lanceren gamesprogramma

Veronica en InsideGamer lanceren gamesprogramma


Tess Milne en Simon Zijlemans presenteren InsideGamer op tv. Presentatrice Tess Milne is een bekend gezicht van Veronica en presenteert onder andere programma’s als Sterren Springen en Veronica's Nachtwacht. Simon Zijlemans is één van de meest spraakmakende gamesredacteuren van Nederland: hij voert de hoofdredactie van diverse gamesmagazines en was één van de vaste presentatoren van het programma Gamekings. Het vaste presentatieduo wordt iedere week bijgestaan door game-experts als Jelle van Es (hoofdredacteur InsideGamer), Rob van der Leek en Ron Vorstermans (beiden redacteur InsideGamer).

Samen bespreken zij in elke aflevering de nieuwste games, kijken zij vooruit op de titels die komen gaan, hebben ze elke week een nieuwe Top 5 en is er elke week een Gamemoment van de week.

Het programma wordt elke maandagavond om 00:05 uur uitgezonden, wordt regelmatig herhaald en zal vooralsnog 20 weken lopen. Naast de uitzendingen op tv kunnen de afleveringen teruggekeken worden op Veronicatv.nl, InsideGamer.nl, Kijk.nl en Zie.nl. Het programma is een echte co-productie tussen Veronica tv en de website InsideGamer. De website en het tv-programma zullen elkaar waar mogelijk ondersteunen om zo een echt nieuw multimediaal platform neer te zetten.