inct.formatie 2013: investeer in uw vakkennis

inct.formatie 2013: investeer in uw vakkennis
24 april organiseert inct haar jaarlijkse voorjaarscongres inct.formatie. Meer dan 25 sprekers zullen de ontwikkelingen en trends in uw branche, de uitgeverij, belichten. Het congres bestaat uit een plenair programma, met een zestal sprekers dat afgewisseld wordt door een parallelprogramma met 20 sessies, waarbij u zelf kunt kiezen naar welke lezing u wilt luisteren.
Alle informatie over de sprekers vindt u hier.

Geen lid van inct?
Als u nog geen lid bent van inct hebben wij een heel aantrekkelijk aanbod voor u: u krijgt 20% korting op het congres, daarnaast krijgt u ook nog 3 maanden gratis (en vrijblijvend) het lidmaatschap van inct aangeboden. Daarmee heeft u toegang tot alle kennis en informatie die inct, het kennis- en informatienetwerk voor uitgeefexperts, u te bieden heeft.
Alle bezoekers van inct.formatie ontvangen tevens het speciale nummer van het inct.magazine over het congres dat eind maart zal verschijnen.
Al wat u hoeft te doen is u aan te melden voor het congres: de rest wordt voor u geregeld en u krijgt nadere uitleg en bericht van inct.
Gebruik bij het aanmelden voor het congres de code inct2013 (die vult u in bij ‘actiecode’ op het formulier). Uw korting wordt dan automatisch doorberekend. Aanmelden kan hier

Wel lid van inct?
Dan hoeven we u het belang van goede vakkennis niet meer uit te leggen. Leden van inct betalen slechts € 150,00 voor inct.formatie. Zorg dat u ingelogd bent als u zich aanmeldt, dan wordt de ledenprijs direct doorberekend. Aanmelden kan hier