Komt u naar inct.formatie? Dan maken wij u gratis lid van inct!

Komt u naar inct.formatie? Dan maken wij u gratis lid van inct!
Vanaf vandaag gelden de reguliere tarieven voor inct.formatie, het congres over trends in publishing: leden van inct betalen € 150,00 en niet leden betalen € 300,00. Aantrekkelijke tarieven voor een congres met meer dan 25 interessante en inspirerende sprekers zoals onder meer Sander Ruys (Maven Publishing), Jan Dekker (24Kitchen), Ruud Bakker (Vakmedianet), Wiet de Bruijn (VBK Uitgevers) & trendwatcher Richard Lamb (en nog 20 andere sprekers).

Geen lid van inct?
Dan hebben we toch een aanlokkelijk aanbod. Meld u aan voor inct.formatie, dan maken we u voor 3 maanden gratis lid van inct. Dan kunt u drie maanden profiteren van alles dat inct u te bieden heeft: magazine, kennisbank, nieuws-roundups, uw persoonlijke nieuwspagina en nog veel meer. U hoeft niets meer te doen dan u aan te melden voor het congres. Wij activeren uw gratis lidmaatschap en u ontvangt via de mail een bevestiging plus de instructies hoe u het lidmaatschap verder kunt te activeren.

Klik hier voor alle voordelen die het lidmaatschap te bieden heeft

Wel lid van inct?
Zorg dan dat u ingelogd bent als u zich aanmeldt, dan krijgt u direct het formulier met de lage prijs voorzien van uw gegevens te zien. U hoeft dan niets anders te doen dan de gegevens checken en het formulier in te zenden.