IMMovator publiceert ‘Trends en ontwikkelingen in crossmedia’ in tablet app

IMMovator publiceert ‘Trends en ontwikkelingen in crossmedia’ in tablet app


IMMovator bundelt ieder jaar de kennis die verzameld is tijdens haar activiteiten in de publicatie ‘Trends en ontwikkelingen in crossmedia’. Met verslagen van iMMovator events, achtergrondartikelen, interviews en columns van experts uit de industrie, waaronder David Huijzer (inct), Jeroen Elfferich (Ex Machina) en Erik van Heeswijk (VPRO). Nieuw in de publicatie van dit jaar is dat bij elk onderwerp een bijzondere MKB’er in het zonnetje wordt gezet.

Trendboek gratis te downloaden in tablet app
Het trendboek, dat te bestellen is in de iMMovator webshop, is vanaf nu ook gratis te downloaden in de iMMovator tablet app. In deze app publiceert iMMovator tal van publicaties, zoals de Cross Media Monitor en diverse whitepapers over bijvoorbeeld fiber to the home, connected TV en innovatie.

De aangepaste versie van ‘Trends en ontwikkelingen in crossmedia’ die te downloaden is in de tablet app is verrijkt met extra (video)materiaal. Zo zijn niet alleen de verslagen van de events na te lezen, maar worden tegelijkertijd ook de video en slides van de presentaties getoond die tijdens de events zijn gebruikt.

De iMMovator tablet app is gratis te downloaden in de App store of de Android Market.