Playboy Nederland heeft wereldprimeur met Layar

Playboy Nederland heeft wereldprimeur met Layar


Playboy’s Layar
Van de 31 landen wereldwijd waar Playboy magazine wordt uitgegeven,
is Nederland het eerste land dat experimenteert met deze nieuwe techniek. Hoofdredacteur Patrick Goldsteen: “Het is geweldig om als Playboy Nederland van alle 31 Playboy-landen de eerste te zijn die deze nieuwe techniek toepast. We voegen letterlijk een extra dimensie toe aan het magazine met bewegend beeld en geluid. Door Layar hebben wij de mogelijkheid om nog veel meer waardevolle content te bieden aan
onze lezers.”

Ook Layar's CEO Quintin Schevernels is verheugd dat Playboy deze stap zet: “Zowel de content als de doelgroep van Playboy zijn perfect geschikt om het magazine interactief te maken.”
Hij vervolgt: “De lezers kunnen nu voor het eerst met hun smartphone of tablet het magazine tot leven laten komen, dit biedt een veelheid aan mogelijkheden voor de redactie om de lezers verder te betrekken bij het blad.”

Playmate van het Jaar
Elk jaar is het weer spannend. Wie wordt er Playmate van het Jaar? Dat deze titel de winnares veel leuks kan opleveren, heeft Playmate van het Jaar 2011 Zimra Geurts wel bewezen. Zo werd ze namens Playboy Nederland naar de Filipijnen afgevaardigd voor de Playmate of the World verkiezing, die ze – uiteraard – ook won. Daarnaast is ze onder meer vaste reporter geworden van het Blog Geen Stijl en deed ze mee aan het SBS 6-programma Sterren Dansen Op Het IJs. Dit jaar strijden drie nieuwe dames om de felbegreerde titel. Beau, Nadine en Lotte worden door middel van de toegepaste Layar- technieken tot leven gebracht en presenteren zich één voor één aan de lezers. Zimra legt in een instructievideo de lezers uit wat Layar allemaal toevoegt aan deze nieuwe Playboy en hoe ze kunnen stemmen op een van de dames.