Unieke nicheaanpak voor outplacement en loopbaanbegeleiding

Unieke nicheaanpak voor outplacement en loopbaanbegeleiding
En om mediabedrijven en soortgelijke organisaties bij te staan in de actieve begeleiding van hun medewerkers naar een nieuwe rol binnen of buiten de organisatie. Deze specifieke nichebenadering is uniek in Nederland en biedt grote voordelen, zo is in de praktijk al gebleken. De mensen van Media Movers kennen de organisaties en de sector door en door. Inclusief de ontwikkelingen in moderne functies binnen de sector en de impact van online publishing.

Media Movers is de enige specialist in outplacement en loopbaancoaching in de media- en contentsector. Het bureau wordt geleid door loopbaancoach Lars Timmermans die zelf 15 jaar ervaring binnen de mediasector heeft. 227Search is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van werving en selectie, executive search en interim management. Het bedrijf wordt geleid door Geert Meijer en Stef Löhr (tevens eigenaar van Fidder & Löhr).

"Door samen te gaan kunnen wij nog meer mediabedrijven van dienst zijn. En de professionals echt verder helpen in hun professionele carrière", aldus de drie directeuren Lars, Geert en Stef. "Zeker in de huidige markt is erg veel vraag naar dit type begeleiding. We hebben al tientallen succesvolle trajecten afgerond".