Mijnbestseller begint Mijnmanagementboek

Mijnbestseller begint Mijnmanagementboek


Auteur zelf ‘in control’
Bij Mijnmanagementboek.nl geeft de auteur zélf zijn boek uit. Peter Paul: “Auteurs zitten bij ons zelf aan het stuur. Dat zijn ze in de zakenwereld gewend en daar voelen ze zich in de regel prettig bij. Zo bepaalt de auteur bijvoorbeeld zelf het tempo, de verkoopprijs, de hoogte van de royalty, welke promotiestappen er worden benut en of er wel of geen gebruik wordt gemaakt van ondersteunende diensten”.

Professionele ondersteuning
Tijdens het uitgeefproces kunnen auteurs gebruik maken van een team van professionals, die diensten aanbieden zoals: redactie, opmaak, coaching, coveropmaak, e-bookcreatie en marketing. Peter Paul: “We hebben een topteam samengesteld dat werkelijk iedere vraag of behoefte van de auteur kan vervullen”.

Volop promotiemogelijkheden, sterke verkoopkanalen en aantrekkelijke royalty’s
Mijnmanagementboek.nl biedt auteurs kosteloos diverse promotiemogelijkheden, waaronder een eigen website, links naar sociale media, persberichten en mogelijkheden voor boekpresentaties.
De auteur kan diverse verkoopkanalen benutten, waarbij Managementboek.nl en de eigen webshop van Mijnmanagementboek.nl de meest prominente zijn. Ook worden de boeken verkocht via andere (online) boekhandels en de website van de auteur. Auteurs kunnen zelf hun boeken inkopen tegen een zeer laag tarief.
De auteur bepaalt zelf de verkoopprijs van het boek en daarmee de hoogte van zijn/haar royalty. De royalty ligt in de regel tussen de 15% en 50% van de bruto verkoopprijs, afhankelijk van het verkoopkanaal.

Voor iedere business professional
Mijnmanagementboek.nl is er voor iedereen die een managementboek wil publiceren. Tot de doelgroep behoren onder andere coaches, trainers, managers, directeuren, consultants, ondernemers, specialisten, advocaten, notarissen, professoren, docenten en psychologen.

Over Mijnmanagementboek.nl
Mijnmanagementboek.nl is onderdeel van Mijnbestseller Nederland B.V. Mijnbestseller exploiteert in Nederland eigen uitgeefmerken - waaronder ook Mijnbestseller.nl - en biedt haar publicatieplatform aan derde partijen aan als private label. Dit houdt in dat partijen over een eigen publicatieplatform kunnen beschikken, compleet in de opmaak en vormgeving van de partij. Mijnbestseller verzorgt alle uitgeef- en printprocessen. In totaal maken circa vijftig partijen gebruik van het private label concept van Mijnbestseller, waaronder boekhandels (Libris, Paagman), uitgeverijen (o.a. MediaGroep Limburg), online partijen (o.a. VrouwenThrillers.nl, Bookaholics.nl, Gedichten.nl) en organisaties in B2B markten (o.a. iUs.nl, Edupub.nl).
Mijnbestseller is ook in Duitsland actief met haar eigen merk, Meinbestseller.de, en private label concept. In 2013 wordt het concept geïntroduceerd in andere landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk.