Lumido Business Media neemt marketingblog Bijgespijkerd over

Lumido Business Media neemt marketingblog Bijgespijkerd over


Blogcontent is heel verschillend ten opzichte van vakjournalistiek en ontbrak nog als apart merk in ons portfolio richting lezers en adverteerders. Wij zijn dan ook heel blij dat we de kans hebben gekregen om met onze inzet en investeringen, samen met de bloggers van Bijgespijkerd, een sterker merk te maken.

Sjef Kerkhofs, oprichter van Bijgespijkerd, vertelt: “Naast het schrijven van goede blogposts is het managen van en het bouwen aan een blog veel werk. Veel van de bloggers en partners doen dit momenteel naast hun eigen werk of onderneming. Dat maakt het voor ons lastig om met Bijgespijkerd echt grote stappen te kunnen maken. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een partner die dit van ons kan overnemen. Bij Lumido Business Media hebben we als bloggers het juiste gevoel om samen met hen kwaliteit en groei te kunnen realiseren.”

Op dit moment worden alle voorbereidingen getroffen om begin 2013 met een vernieuwde website, een groter blogteam en allerlei andere verbeteringen de marketinglezer en ook adverteerders beter van dienst te kunnen zijn.