Bousie Advocaten wordt kennispartner inct

Bousie Advocaten wordt kennispartner inct
Met gepaste trots kan inct melden dat het een kennispartnerschap heeft afgesloten met Bousie Advocaten uit Amsterdam. Bousie Advocaten is een kantoor dat zich heeft gespecialiseerd in de media- en entertainment industrie. Bousie Advocaten zal exclusief voor inct de juridische inhoud van de kennisbank op www.inct.nl gaan verzorgen. Daarnaast zal Hans Bousie maandelijks een column op de website publiceren en zullen in inct.magazine ook artikelen verzorgd door Bousie Advocaten opgenomen worden.

Oprichter en uitgever van inct David Huijzer zegt: “Wij zijn blij dat Bousie Advocaten onze kennisbank ondersteunt met haar specifieke kennis. Het is een van de meest gerenommeerde kantoren als het gaat om juridisch en strategisch advies in de mediawereld, dus mogen we best trots zijn dat we tot een dergelijke samenwerking  zijn gekomen. Het past in ons streven om van inct het kennis- en informatienetwerk voor uitgeefexperts te maken”.

“Wij werken graag mee aan een kwalitatief goed platform voor de media-industrie”, zo zegt Hans Bousie. “Inct heeft in de afgelopen 10 jaar een goede naam opgebouwd en we zijn vereerd dat ze ons gevraagd hebben bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van hun platform”.