Boekenbeurs lanceert boordevol programma

Boekenbeurs lanceert boordevol programma


Wat valt er te beleven op de 76e Boekenbeurs?
- De Boekenbeurs kijkt met open blik vooruit. In ons e-Paviljoen in Hal 4 maak je kennis met de toekomst van het (e-) boek en de nieuwste trends in het digitale uitgeven.
- De Jonge Helden-stand, net tegenover het e-Paviljoen, is een showcase van jong schrijftalent dat iedere dag een avontuurlijke mix van literatuur, muziek, videokunst en multimedia belooft. Mis deze Jonge Helden niet!
- Het Auteurspodium is het kloppend hart van de beurs: auteurs, journalisten, politici, tv-figuren en deskundigen geven zich bloot in interviews, lezingen, debatten, theater en concerten. Met 4 themadagen, een Knack-dag, een special rond de Naakte Journalist, 2 Leerkrachtendagen en een goedgevuld Kidz- en Teenz-programma biedt het Auteurspodium je de keuze uit maar liefst 270 programmapunten.
- Op de vloer signeren honderden auteurs en illustratoren met liefde hun nieuwe boeken. Je geniet er verder van verrassende acts, live radio en speciale meet & greets.

Meer info
Alle informatie over de programmapunten van het Auteurspodium en de activiteiten op de vloer vind je vanaf nu online en in de Boekenbeursgids:
- De Boekenbeurswebsite:
- Auteurspodium: www.boekenbeurs.be/auteurspodium
- Activiteiten op de vloer: www.boekenbeurs.be/op-de-stands
- Signeersessies: www.boekenbeurs.be/signeersessies
- Overzicht auteurs: www.boekenbeurs.be/auteurs