Heer van stand krijgt eigen glossy

Heer van stand krijgt eigen glossy

Zo komen Toonders kleindochter Milou en zijn pleegzoon Paul Hellmann uitgebreid aan het woord. Maar ook Toonder-biograaf Wim Hazeu, Bommel-tekenaar Dick Matena en Toonders rechterhand, Carla Back, krijgen een prominente plek. In de BOMMELglossy is ook een speciale social-media-actie opgenomen: 'Wie wordt striptalent 2012?'

Vier edities
De BOMMELglossy verschijnt in maar liefst vier verschillende edities, in luxe uiteenlopend van een 'normale' glossy tot en met een door Bommel gesigneerde, genummerde, gebonden en fluwelen glossy. De luxere edities zijn exclusief verkrijgbaar via www.bommelglossy.nl. Op deze website zijn verder een aantal interviews als video te bekijken.

Fraai glansblad
De hoofdpersoon van de glossy, de heer Bommel zelf, is enthousiast over zijn eigen magazine: "Wekenlang nam ik als hoofdredacteur koortsachtig kopij in ontvangst van medewerkers, vol gedachten waarvan ik soms versteld stond dat ik ze had. Doorwaakt knipte en plakte ik die nachtenlang eigenhandig tot het fraaie glansblad dat nu het licht ziet, boordevol teksten en beelden die niet zullen nalaten de lezer door merg en been te gaan en tot op het bot te beroeren!