Video in print in Playboy en Marie Claire

Video in print in Playboy en Marie Claire


Michiel Veugelers, Group Media director UM: "Horizon gaf UM de mogelijkheid om print als innovatief medium in te zetten met een video in print insert om op deze manier het nieuwe tv-kijken te ondersteunen en een media first in Nederland te realiseren!"

Als eerste in Nederland
Erik Hannema, productmanager Plusproposities Sanoma Media: “We hebben deze uiting al in het buitenland voorbij zien komen en ik kon niet wachten om dit als eerste ook in Nederland in een tijdschrift te realiseren. In samenwerking met mediabureau UM is dit uiteindelijk gelukt en ik ben dan ook erg blij dat UPC de keuze heeft gemaakt voor deze innovatieve uiting in print.”

Het nieuwe tv-kijken
Mark Giesbers, directeur Marketing & Content van UPC: “Met Horizon introduceren wij voor onze klanten het nieuwe tv-kijken. En daar past deze innovatieve manier van adverteren goed bij. Horizon maakt het mogelijk dat klanten op alle schermen in en om het huis bijvoorbeeld televisie, persoonlijke filmpjes of internetvideo’s kunnen kijken. En daar voegen we voor deze keer ook nog eens een scherm in een magazine aan toe.”