Welkom bij het nieuwe inct

Welkom bij het nieuwe inct
Van harte welkom op de nieuwe site van inct. Deze nieuwe site bevat een aantal vertrouwde elementen zoals nieuws en vacatures, maar ook een aantal nieuwe zaken. inct wordt het kennis- en informatienetwerk voor uitgeefexperts, het centrale punt waar u als professional uw kennis, informatie maar ook uw netwerk kunt beheren.
U zult zien dat veel van de nieuwe zaken, zoals bv de artikelen in de kennisbank, het discussieforum, de roundups e.d. alleen toegankelijk zijn voor leden. U kunt zich nu als lid registreren. dat kost u niets, tot eind dit jaar is het lidmaatschap van inct gratis. U heeft dus ruim de tijd om alles uit te proberen en getuige te zijn van het 'groeien' van de content op deze site. Wat u allemaal verder krijgt als lid kunt u lezen als u rechtsboven klikt op lid worden
Leden krijgen een eigen persoonlijke homepage op deze site: als u lid bent en ingelogd dan is www.inct.nl een verwijzing naar uw eigen nieuwspagina. Hoe u die pagina geheel naar eigen inzicht en wens kunt inrichten leest u bij de FAQ-sectie.
Wij hopen dat u met veel enthousiasme en interesse gebruik zult maken van deze site en aarzelt u vooral niet om ons uw mening te geven of op verbeterpunten te wijzen.