AD.nl nu ook beschikbaar op Spotify

AD.nl nu ook beschikbaar op Spotify


Jarno Koopmans, Group Marketing Manager: "Met de Persgroep Digital proberen we continue te innoveren, zodat we ons nieuws altijd en overal 24/7 bij onze bezoekers kunnen brengen. Op Spotify is een groot deel van onze doelgroep aanwezig, dus brengen we ons nieuws ook binnen dit platform. Naast onze site kunnen we zo ons muzieknieuws binnen de context van Spotify plaatsen en Spotify-gebruikers naar onze site leiden. Ook maken we optimaal gebruik van de mogelijkheden van Spotify door actualiteitsgebonden playlists van onze redactieleden aan te bieden".

Martijn Verburg, Coördinator Multimediaredactie AD.nl: "Steeds meer mensen zijn geabonneerd op de populaire muziekdienst Spotify en de bijbehorende Spotify-app wordt dan ook massaal gedownload. Met een aanbod van meer dan 18 miljoen tracks heeft deze dienst bijna alle muziek waar onze doelgroep in geïnteresseerd is. Als snelst groeiende Nederlandse nieuwssite is AD.nl met de bijbehorende mobiele apps een toonaangevende nieuwsbron voor het meest actuele 24/7-nieuws uit binnen- en buitenland, showbizz, muziek en sport. De keuze voor Spotify, ter ondersteuning van onze muziek- en showbizzartikelen, is dan ook een logische."

Sten Garmark, Director of Platform bij Spotify, vertelt: "Spotify apps geeft muziekliefhebbers toegang tot complete muziekervaringen en helpt hen nieuwe muziek te ontdekken. We zijn dan ook zeer verheugd met onze partners uit Nederland, waardoor we de Nederlandse Spotify gebruiker nog meer muziekplezier kunnen bieden." Hij voegt toe: "De potentie voor Spotify apps is enorm. We zijn erg benieuwd met welke app we de volgende keer worden overdonderd."