Meld je nu aan: Succesvol Publiceren op Amazon (workshop)

Meld je nu aan: Succesvol Publiceren op Amazon (workshop)
Amazon is in Nederland gearriveerd met onder meer het Kindle Direct Publishing-programma. Maar hoe werkt het en wat kun je ermee en vooral: hoe verdien je er geld mee? inct organiseert een workshop voor uitgevers en self-publicerende auteurs waarin alles uit de doeken gedaan wordt.

In de workshop Succesvol Publiceren op Amazon laat Liesbeth Heenk zien hoe publiceren op Amazon werkt: wat zijn de mogelijkheden en hoe zorg je voor maximale zichtbaarheid.

In de workshop zal uitgebreide aandacht besteed worden aan KDP vanwege de relatieve onbekendheid en de grote kansen die er liggen. Deze alternatieve manier van uitgeven vereist meer tijd en aandacht, maar de opbrengsten zijn dan ook veel hoger (gemiddeld 70%), en bovendien biedt Amazon KDP-select extra verdienkansen.
De workshop bestaat uit een inleiding waarin uitgebreid ingegaan wordt op KDP-select, en vervolgens de marketing aan de hand van een interessante case-study met inzage in de opbrengsten en de aantallen downloads.

Tot slot enkele verdere opties binnen Amazon waar men gratis gebruik van kan maken. Deelnemers krijgen na afloop het Handboek Succesvol Publiceren op Amazon

Aanmelden kan nu!