Wolters Kluwer en Sdu geven 'crisiscontent' vrij voor fiscalisten en juristen

Wolters Kluwer en Sdu geven 'crisiscontent' vrij voor fiscalisten en juristen

Sinds deze week staat het onderdeel 'Corona en recht' online op de informatieportal Navigator van uitgeverij Wolters Kluwer. Hierin worden commentaren, aantekeningen, naslagonderdelen en vakartikelen gratis ter beschikking gesteld die betrekking hebben op de crisis als gevolg van de uitbraak van het coronavirus.

De bijdragen zijn gerangschikt per vakgebied en geschreven door gerenommeerde Wolters Kluwer-auteurs voor bekende uitgaven, zoals Handboeken Veiligheid, Nederlands Juristenblad (NJB), Vakstudie Nieuws, TaxVisions, De Gemeentestem en tijdschrift Ondernemingsrecht. 

Het dossier wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe publicaties. Binnenkort komen bijvoorbeeld ook bijdragen beschikbaar uit het Weekblad fiscaal recht en het Belastingblad (lokale heffingen).

Sdu
Concullega Sdu heeft een vergelijkbaar initiatief: Fiscalisten, advocaten, juristen en accountants kunnen voor al hun vragen over het corona-virus vanaf nu terecht op een nieuwe website: covid19.sdu.nl. De informatie is gratis toegankelijk en specifiek bedoeld voor adviseurs die te maken hebben met het interpreteren van wet- en regelgeving rondom Covid-19.
 Op de website vinden adviseurs de belangrijkste antwoorden op vragen waar ondernemers door de corona-crisis nu mee te maken hebben. Vanuit fiscaal, juridisch én HSE-perspectief.