3 maart: Corona Talks #2: de educatieve uitgeverij

3 maart: Corona Talks #2: de educatieve uitgeverij

Wegens het succes van Corona Talk #1 organiseren we binnenkort een 2e editie. Dit keer staan de ontwikkelingen in de educatieve uitgeverij centraal. Wederom twee collega's die met elkaar in gesprek gaan: Jorien Castelein van Blink Uitgevers en Rob van der Ploeg van Boom Beroepsonderwijs. Woensdagavond 3 maart kunt u aanschuiven via MS Teams en meepraten.

Via Teams luistert en kijkt u mee en na afloop praat u mee middels een Q&A en plenaire discussie. De twee vakgenoten praten 20-30 minuten met elkaar en daarna is er een interactief half uur met alle deelnemers: opzet is om ook veel ervaringen en inzichten te delen.

Deelname is gratis, maar registratie vooraf is wel verplicht. U ontvang van ons een link naar de bijeenkomst op woensdag 3 maart.. Zoals gezegd: er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar! We beginnen om 19.30 uur en eindigen rond 20.30 uur

De sprekers op 3 maart

Jorien Castelein (Blink Uitgevers) en Rob van der Ploeg (Boom Beroepsonderwijs) laten hun licht schijnen over de impact van digitaal onderwijs, thuisleren en innovaties als het gaat om lesmateriaal. Corona als aanjager van veranderingen?

Meer info en aanmelden