24
jun

inct.spiratie (zomer-editie)

inct.spiratie (zomer-editie)

Locatie

Nieuwe Energie, 3e Binnenvestgracht 23, 2312 NR Leiden

Programma

inct.spiratie: zomereditie!

Niet meer een hele dag, maar een middag rondom één thema. En vanaf dit jaar twee maal per jaar: een zomer-editie in juni en de winter editie in november.

De zomer editie is op 24 juni 2020 en heeft als thema: Podcast  


We gaan een aantal invalshoeken bespreken zoals facts & figures, basisinformatie (hoe, wat e.d.) en een aantal inspirerende cases zullen de revu passeren.

De sprekers

De middag wordt ingeleid door Ludo de Boo. De Boo vervulde uitgeeffuncties bij Veronica, Wegener/DPG Media en Reed Business. Tegenwoordig is hij podcastproducent en geeft hij trainingen en strategisch advies over de inzet van audio. 

Joeri Nortier is productmanager digitaal bij FD Mediagroep en zal onder meer ingaan op de ontwikkelingen van podcast bij BNR en FD Mediagroep.

Marvin Jacobs werkt als Creative Director bij audio agency Airborne en maakt podcasts in opdracht van merken, zoals KLM en het Rijksmuseum. Hij is al een aantal jaar een enthousiast pleitbezorger van de podcast. Zo reviewt hij onder de naam ‘Professor Podcast’ podcasts voor LINDA.nl en deelt hij zijn kennis via vakmedia en lezingen. Hij is tevens jurylid van de Dutch Podcast Awards.

Jan-Willem Borsboom van Podcastads: PodcastAds is het eerste ad netwerk in Nederland dat zich volledig richt op marketing rondom podcasts. Ze vertegenwoordigen een groot aantal gerenommeerde en onafhankelijke uitgevers van podcasts over de meest uiteenlopende onderwerpen. Jan-Willem zal zich richten op de commerciële kansen van podcast.

Praktische informatie

Een nieuwe locatie: Nieuwe Energie in Leiden. Sinds mei 2008 een bruisende verzameling bedrijven annex vergaderlocatie annex restaurant.  In het hart van historisch Leiden, modern en stijlvol gerenoveerd met behoud van de industriële sfeer van toen.

We beginnen om 12.00 uur met een (optionele) inloopluch. Om 13.00 begint het programma dat rond 16.30 afgelopen is. Daarna is er natuurlijk tijd en ruimte om onder het genot van een drankje en een hapje na te praten.

Leden van inct krijgen € 25,00 korting en betalen €150,00. Het reguliere tarief is € 175,00.
(om gebruik te maken van de korting moet je wel ingelogd zijn!)

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Klopt dit niet?

Je e-mailadres. Je ontvangt hier ook de factuur op.

Prijzen en kortingen:

Toegang tot evenement

€ 175,00

Prijs voor inct leden

€ 25,00-

Totaal excl. btw:

Je bent succesvol aangemeld voor dit evenement. We sturen je per e-mail nadere informatie toe

Aanmeldingen voor dit evenement:

  • Françoise Parlevliet, TerraLannoo
  • Marja Duin, Marja Duin RedactieKracht